5 مرورگر برتری که مظلوم واقع شدند
سلام عرض شد
اینترنت اکسپلورر ، فایرفاکس و سافاری سه مرورگر عمدهی کاربران اینترنتی هستند که در حال حاضر نزدیک به 97 درصد بازار مرورگرهای اینترنتی را به خود اختصاص داده اند و البته بخش بزرگی از این موفقیت را به پیشفرض بودن مرورگر سیستم عامل های اصلی مدیون می باشند علی الخصوص IE و Safari.
اما باور کنید دنیای مرورگرها به همینجا ختم نمیشود و مطمئنم برایتان عجیب خواهد بود اگر بگویم چیزی در حدود 100 مرورگر در دنیای اینترنت امروزی به فعالیت می پردازند.
در زير به معرفی 5 مرورگر اینترتی میپردازم که نه IE نه Safari و نه FireFox جز آنها خواهد بود.
5- Sunrise : یک مرورگر کوچک سریع با رابط کابری ساده برای کاربران مکینتاش میباشد اما در حین سادگی ویژگی های قابل توجهی دارد که از جمله میتوان به جمع و جور بودن تولبارش نسبت به سافاری ، قابلیت Auto-resize و تنظیم شفافیت پنجره ها نام برد. قشنگ ترین مزیتی که من ازش خوشم آمد داشتن توانایی با عنوان Visual bookmarks بود که به کاربرانش این امکان را میدهد تا بتوانند جلوه ای از بوکمارهای خود را بصورت بصری ذخیره کنند. نمایی از این مرورگر را در اینجا میتوانید مشاهده نمایید.
4 - Shiira : پروژه ای با طراحی و رابط کاربری بسیار زیبا که این زیبای را از تلفیق هنر ژاپنی و اپل به ارث برده است و توسعه دهندگان آن با جاهطلبی فراوان سعی میکنند تا با به رخ کشیدن توانایی های مرورگر خود سافاری را از میدان رقابت کنار بزنند که البته فکر میکنم دور از دسترس هم نباشد. پیشنهاد میکنم حتما صفحه مربوط به اسکرین شات ها (خصوصاً Page transition effect ) و تم های آن را مشاهده کنید تا همانند من از نبود Shiira برای ویندوز و نداشتن اپل مکینتاش حسرت بخورید.
3 - Songbird : اگر شما هم عاشق وبگردی همراه با گوش دادن به موسیقی هستید Songbird برای شما ساخته شده است ! Songbird درواقع تلفیقی از دو نرم افزار محبوب FireFox و iTunse است که به این شکل ظهور پیدا کرده ، حرکتی خلاقانه که یک مدیا پلیر را در لباس مرورگر جای داده است.
اگر در حال کاوش یک وبلاگ موسیقی هستید Songbird میتواند تنها با یک کلیک mp3 های آن را پخش کند ، ذخیره کردن آهنگ ها از این هم راحت تر خواهد بود چون فقط نیاز به یک drag and drop ساده دارد.
این پرنده خوش آوز یک جلوهی مشکی رنگ خیره کننده و بسیار دوست داشتنی دارد، و با اینکه فعلا نسخه 0.5 آن ارائه شده اما تم و افزونه های اختصاصی زیادی بهره میبرد که تجربهی استفاده از آن را بر روی ویندوز/لینوکس/مک لذت بخش تر میسازد.
2 - Flock : اسم این یکی رو قطعن شنیدهاید. Flock یک مرورگر بی نقص برای معتادان شبکه های اجتماعی ، فیس بوک ، تویتر ، فلیکر ، یوتوب و ... است. مرورگری که در یک مدت کم پیشرفت بسیار خوبی داشته است چون بنظرم توسعه دهندگانش هدف درستی را برای آن انتخاب کردند و از این پس باز هم از آن خواهید شنید. بالاخره هر چه باشد فرزند خلف فایرفاکس است دیگر.
1 - Opera : واقعا در مورد این یکی نمیدانم باید چی بنویسم چون فکر نمیکنم به هیچ عنوان احتیاجی به معرفی من داشته باشد! با اینکه یکی از قدیمی های این عرصه محسوب میشود ولی نمیدانم چرا علیرغم توانایی های بالایی که دارد در بین کاربران اینترنتی مخصوصن ایرانی محجور و ناشناخته باقی مانده است. اپرا هم اکنون بعنوان مرورگر پیش فرض Nintendo DS و Wii قرار گرفته است و بخش بزرگی از بازار مرورگرهای موبایل را نیز تصاحب کرده است.
بسیاری از کاربران متعصبش حتی بر این باورند که توانایی های اپرا از فایرفاکس نیز بیشتر است و ویژگی های که فایرفاکس در نسخه های جدید اضافه کرده را آنها مدتهاست در اپرا تجربه میکنند.
البته این مرورگر در نسخه های پیشینش میانه خوبی با زبان فارسی نداشت که خوشبختانه جدیدن این مشکل نیز مرتفع شده و میشه از این به بعد روش حساب کرد.
No comments:
Post a Comment