عليک سلام
اگر در سایت خوشمزه جستجویی انجام داده باشید حتما متوجه بهتر بودن نتیجه جستجو نسبت به سایر جستجوگرهای معروف شده اید.
این مساله از پردازش شدن اطلاعات و ذخیره شدن لینکها در این سایت توسط کاربران این سایت اشتراک گذاری لینک (و جستجوگر) ناشی میشه.سیستم تگ گذاری هم که یکی از مشخصه های وب ۲ محسوب میشه ،به بهتر شدن نتایج کمک میکنه.
سایت چاچا با همین فکر تاسیس شد پردازش شدن اطلاعات توسط انسان برای چیزهایی که کاربران جستجو میکردند.
کاربرانی که در این سایت کار میکنند به چندین دسته تقسیم شده اند .موتور جستجوی چاچا مثل سایر موتور های جستو کار میکنه و نتیجه جستجوی خودش رو به شما اعلان خواهد کرد، ولی بعد از اینکه شما کلمه کاربردی رو وارد کردید سایت ، مورد انتخابی شما رو در دسته بندی های خود قرار میده و نزدیک ترین دسته بندی به جستجوی شما مد نظر قرار میگیره. بیشتر از ده هزار نفر کاربر خبره وب در بین این دسته بندی ها تقسیم شده اند.
اگر شما مایل به راهنمایی شدن توسط راهنماهای سایت بودید به گروهی که در دسته بندی مورد نظر قرار دارند ارجاع خواهید شد.
کاری که شما انجام میدهید چیزی جز چت کردن نیست . در چاچا جستجو بر پایه کلمات کاربردی نیست و مثل اینکه شما از دوست خودتون میخواهید که راهنماییتون بکنه .مورد جستجوی شما توسط این افراد جستجو میشه و نتایج در کنار کادر گفتگو اعلان میشه.چیزی که برای من جالب بود این بود که وقتی من از نتایج جستجو راضی نبودم (و این رو به راهنما اعلام کردم) به راهنمای حرفه ای تری ارجاع داده شدم.
امتیاز دهی به راهنما در آخر هر جلسه راهنمایی انجام میشه و شما باید به راهنمای خودتون نمره بدید.
کار چاچا به همین جا ختم نمیشه.تمام نتایج جستجو شده به صورت کاملا هوشمندانه ای در پایگاه دانش سایت ذخیره میشه و این پایگاه دانش روز به روز بزرگتر میشه.سایت در آینده نزدیک به یک هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد و شاید این هوش مصنوعی بتواند بر سلطه موتورجستجوی گوگل در وب خاتمه دهد.البته چاچا اولین جستجو گر هوش مصنوعی وب نیست و قبل از چاچا ، سایت هاکیا با کادر حرفه ای خودش پا در این عرصه گذاشته و یکی از گزینه های برتری بر گوگل نیز به شمار میاد.
ضمنا واژه چاچا از چا به معنای جستجو در زبان چینی و همین طور اسم یک رقص برگرفته شده.
اگر مایل به کار کردن در این سیستم هستید، یک اینترنت باند پهن و یک دعوت نامه از کارکنان سایت احتیاج دارید.برای هر کاربر، پولی بالغ بر ۵ الی ۱۰ دلار در ساعت پرداخت میشه.
نوار ابزار چاچا برای فایرفاکس در این آدرس و برای اینترنت اکسپلورر در این آدرس قابل دسترسی است.
No comments:
Post a Comment